SNACKBAR DE LUIFEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar de Luifel. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 21:29 Voor ieder wat wils, lekker gegeten!
15 jun 2024 om 10:42 Lekker en gevarieerd menu, snelle bezorging, echte aanraders zijn de smash burger, de wraps en kiploempias en loaded fries, maar nog meer geprobeerd was allemaal lekker!
6 jun 2024 om 6:24 Hele Aardig mensen Erg lekker eten zeer smaakvol met liefde bereid dat proef je en dat zie je Top dikke 10 Erg lekker eten
4 jun 2024 om 21:44 Loaded fries waren top! Bezorging top!
24 feb 2024 om 21:01 Lekker gegeten! De loaded fries zijn lekker en een goeie hoeveelheid. Super.
24 feb 2024 om 16:49 Nette tent. Vriendelijk personeel. Eten uistekend
23 feb 2024 om 19:54 We kregen excuses voor de lange bezorgtijd. Het is gewoon druk. Dus kunnen jullie niks aan doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden door tb. Eten as prima. Frietjes in je wrap. Gaaf!
22 feb 2024 om 20:15 Heerlijk!
22 feb 2024 om 20:14 Super lekker! Service is fantastisch!
14 feb 2024 om 17:44 Lekker eten, bijna perfect. Iets meer saus op de burgers was nog beter geweest. :-)
12 feb 2024 om 2:10 Eten was lekker jammer van de friet die koud was
4 feb 2024 om 21:40 Połowy zamówienia nie dostarczono